Így ragassza össze az indítókártyát

Indítókártya ragasztó

Számos bicskakulcsot és indítókártyát javítás után ragasztással kell összeszerelni.

Ragasztással illesztjük össze többek között a Renault Captur, Espace, Laguna, Megane indítókártyákat, Mazda 6 indítókártyákat, Land Rover 3 gombos bicskakulcsot.

A kereskedelemben kapható összes neves gyártmányú pillanatragasztót, erősragasztót, két-komponensű ragasztót, cipőragasztót stb. kipróbáltunk, teszteltünk, de ezek egyike sem volt igazán megfelelő számunkra.

Jeleztük problémánkat termékeink gyártójának és így kaptunk egy ipari felhasználásra szánt speciális, víztiszta, átlátszó erős ragasztót, melyet az összeragasztós kulcsházak rendelésekor a kosárba tehet.

Renault indítókártya javítás utáni ragasztása

(és minden más összeragasztós kártya)

A ragasztót 3 ml-es tubusos kiszerelésben küldjük. A pillanatragasztóknál ismert csőrös adagolójának köszönhetően pontosan adagolható az indítókártyák illesztésébe.

Ragasztás, összeillesztés után az indítókártya mind a négy oldalát szorítsa össze valamilyen szorítócsipesszel. (Tipp: írószer boltokban kapható néhány forintért un. binder csipesz – mi is ezt használjuk.)
Száradási időnek kb. 12 órát (egy éjszakát) mindenképpen szánjon.

A ragasztó száradás után fexibilis gumi jellegű lesz. Ha a későbbiekben újra szét kell szedni az indítókártyát, akkor egy tapétavágó kés hegyével könnyen felvágható lesz a ragaszás.

És még sok minden másra…

A 3 ml-es ragasztó 3-4 kártyához is elegendő és használhatja számos más anyag rögzítéséhez is. A teljesség igénye nélkül: fém, üveg, kerámia, kő, fa, ruha, bőr, PE, PP, PVC, ABS, nylon, gumi, papír és más anyagokhoz.

Renault kártya javítás

Renault kártya javítás

Renault Laguna 2 gombos kártya javítás utáni összeregasztása

Bejegyzés kategorizálva a(z) Renault oldalon.

Első hozzászólás a(z) Így ragassza össze az indítókártyát cikkhez;

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük